Ny svensk hybridprodukt vill väcka hopp i frysdisken. Läs artikeln i Dagligvarunytt!
Magnus både inspirerar och gör det vegetariska greppbart och förståeligt. Jag har varit på många workshops kring vegetarisk matlagning men detta var den absolut bästa. Tack!
Sandra, kök kommunal skola i Västsverige
Ambasciata di Svezia i samarbete med kocken Massimo Malantrucco och NaturaSi, bjöd in EcoGusto och Vegolyftets Magnus Naess till seminarium. Svenska ambassadören Jan Björklund hälsade alla välkomna. Magnus höll föredrag om minskat matsvinn och vikten av att äta mer vegetariskt. Efteråt serverades varmrätter tillagade av Magnus samt efterrätter av Massimo Malantrucco, på temat Minskat matsvinn/ Senza spreco/ Food waste zero. (Medhjälpande kockar: Sophie och Michele)
Här ser ni resultatet av en workshop i köket med Ängelholms fantastiska förkole och skolkockar! Vill ni också få vegomat i världsklass i er kommun?
Djurens Rätts pris Guldråttan delades i helgen ut till Globala gymnasiet i Stockholm. Gymnasieskolan prisas för sina djuretiska och hållbara val i skolmatsalen. ”Är förebilder för offentlig verksamhet.” Läs mer här!
Läs mer i tidningen VEGO, nr 5 2018
Eleverna på Globla Gymnasiet är nöjda med vegomaten!
Helt grönt på västkusten!
En galen dag! Det bakades en tårta på närmare ett halvt ton! Magnus hjälpte Therese Lindgren fixa sitt världsrekord att baka världens största vegantårta. Se Thereses film här nedan!